Inspiration,  Opskrifter,  Ravelry

Kender du Ravelry?

Ravelry.com er en hjemmeside, hvor alverdens strikke og hækledesignere kan uploade og sælge deres design. Det er et ubeskrivelig overflødighedshorn af smukke design. Sjaler huer, babystrik osv.

For at få adgang til alle disse herligheder skal man oprette en profil. På din profil kan du lave oversigter over hvad du har igang af projekter. Dele det du har lavet og ja altså også købe opskrifter.

En af de designere jeg ofte søger på er Linda Allegra som er designer for Laines du Nord. Nogle af hendes opskrifter er kun på Italiensk, men en del bliver også oversat til Engelsk og også Dansk. Grunden til jeg kigger på hendes overskrifter er fordi jeg fører “Laines du Nord” garn blandt andet Dolly 125 og Peruano forskellige kvaliteter og jeg synes der mangler opskrifter til det jeg har.

På billedet ovenfor har jeg søgt på “Allegra” og valgt dansk i feltet hvor man kan vælge sprog.

Sjalet her er designet af Linda Allegra og hedder “Piccola stella” og fåes ikke på Dansk , men til gengæld på Engelsk, Tysk, Italiensk og Svensk.

Hvis du ikke har været inde på Ravelry før kan jeg anbefale at du kigger forbi, men pas på, men kan nemt blive hængende lidt for længe 🙂

Kærlig hilsen

Jannie

PS. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her