Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
Det med GULT - Egholm Strik
Stribet sommersæt
Inspiration,  Opskrifter

Det med GULT

Gul er breaking news, det er udsalg og “på tilbud”, gul er også en primær farver og den lyseste farve menneskeøjet kan se.

Den gule farve giver varme og energi. Vi bruger den gule farve som symbol for påsken, hvorfor ved jeg ikke, men mon ikke det er fordi at Erantis, Påskeliljer og Forsythia springer ud her i foråret, og Påsken forbinder vi med foråret.

Jeg kan rigtig godt lide den gule farve. Når jeg maler tænker jeg i farver og for et par uger siden vågnede jeg og stod op, meget tidligt, fordi jeg absolut skulle male med gult…Jeg tror at det var fordi at jeg savnede solen – den er jo også gul 🌞

Til de små strikker vi ofte med stærke farver, men måske skulle man strikke noget til sig selv i en pang farve 🙃

Nedenfor kan du finde opskrifter hvor gul, gylden eller karry er farvetemaet, men hvis nu du ikke er blevet overbevist om at gul er en skøn farve kan du sagtens erstatte med en anden velvalgt farvekombination.

Rigtig god Påske 🐣

PS. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her